mostbet logo
100% 500$
ELSŐ BETÉTRE
IGRA150

Azteс Gold

Jelenleg a Pyramid nyerőgépek az egyik legnépszerűbbnek számítanak az egykarú banditák körében, és minden kaszinóban megtalálhatók, bolygónk minden sarkában. Az ilyen típusú játékautomaták a 2000-es évek elején jelentek meg. Ennek a játéknak érdekes a dizájnja, jó a cselekménye, és utal az azték arany történetére. Az aztékok témája, a múlt egyik legtitokzatosabb és legfejlettebb civilizációja kerül bemutatásra. Életmódjuk, kultúrájuk, titokzatos műtárgyaik.

Azték arany

Tervezési és vezérlési jellemzők

Ennek a játéknak a szokatlan dizájnja nagyon jól megkülönbözteti az Azteс Goldot a Mostbetben a többi játékgéptől. Ezért sokkal nagyobb az ügyfelek áramlása hozzájuk, ami automatikusan növeli a profitot.

A játék emellett nagyon könnyen kezelhető és minden játékos számára érthető. A cselekmények tematikusan kapcsolódnak az aztékok történetéhez és életéhez, életmódjukhoz, hiedelmeihez, félelmeihez, szokásaihoz, folklórjához. Nagyon világos fizetési és bónuszrendszer mindenki számára.

Abszolút mindenkinek tetszeni fog a nyerőgép. Nagyon jó a megjelenítése és szép a vizuális háttere. Választhatod a főjátékot vagy a bónuszjátékot is, van kockázatos játéklehetőség is, de ez tényleg a legvakmerőbb, legkockázatosabb és magabiztosabb játékosoknak szól! Ez a forduló lesz a legnehezebb, de ugyanakkor, ha nyersz, a legjövedelmezőbb.

A Piramis nyerőgépekkel való játék meglehetősen egyszerű, csak ki kell választania a szükséges számú sort, amely részt vesz a játékciklusban. Számos változat létezik – 1-től 21-ig. A következő lépés a fogadás eldöntése. Miután beállítottad a szükséges játékparamétereket, elindíthatod az 5 tárcsából álló nyerőgép forgását. Egy nyerő kombináció eredményeként nem csak a nyeremény elégedettségét, hanem még több izgalmat is kap a játéktól és a nyereségtől.

Szimbólumok és bónuszok

Az azték aranynak a következő főbb, legelterjedtebb szimbólumai vannak: azték törzsből származó lány, nemzeti azték fejdíszben lévő srác, arany sas, béka, kukorica, paradicsom, puma, láma és aranysárkányfej. A legjövedelmezőbb kombináció, amely kieshet, az 5 sárkányfej szimbólum, amely az egyik nyerővonalon jelenik meg. A fennmaradó nyeremények ezen a gépen két egyformán elejtett szimbólumból szerezhetők meg, amelyek egymás mellett lesznek a játéktéren. Egy ilyen számla az első tárcsától lehetséges, amely a bal oldalon található. A fennmaradó mérkőzések akkor minősülnek nyertesnek, ha 3 vagy több meccs van ugyanazon a vonalon.
A játékban vannak bónusz képek is, például: arany maszk, piramis, Szfinx madár.Ezek a játék során megszerzett szimbólumok további nyereséget és bónuszokat hoznak, valamint különféle kombinációkat hoznak létre. A kiesett piramis számít a legjobb bónusznak, 3, 4, 5 tárcsán esik ki. Ha három piramis esik ki, a játékos egy nagyon érdekes és jövedelmező bónuszszintre kerül. Ha egy Szfinx landol, az szóródást jelent, és a tárcsákra került szimbólumok száma alapján fizet. Egy madár kívánt esetben helyettesíthető egy másik vad szimbólummal. Az elejtett arany maszk viszont segít megváltoztatni a hiányzó szimbólumokat, így jövedelmezőbb kombinációt hozhat létre.

Bónuszok az Aztec Gold játékban

Ha a játékosnak van bónuszjátéka a Pyramid Pyramid Bonus nyerőgépben, akkor meg kell találnia egy gyémántot. Három próbálkozás van ebben a játékban. Ha a tettei helyesek, akkor további nyereséget kap. Amikor a játékos átjut az első körön, a játék felkínálja számára a második szintet, a Diamond Bonus-t, amelyben már ki kell nyitnia a cellákat, hogy megtalálja a jól elrejtett azték aranyat. Ha a játékos megtalálja az aranysárkányt, akkor ő kapja a legnagyobb nyereményt. De ha hirtelen találkozik egy kígyó, akkor éppen ellenkezőleg, a bónuszjáték véget ér, és a bónuszkörben a bónuszok és nyeremények megszerzésének lehetősége eltűnik a szerencse következő pillanatáig.

Casino 2
Minden
Iron Man

Iron Man

Azteс Gold

Azteс Gold

ÉLŐ-KASINÓ 4
Crazy Time

Crazy Time

Monopoly Live

Monopoly Live

Lightning roulette

Lightning roulette

Mega Wheel

Mega Wheel

áttekintése

Írja meg a véleményét
E-mail címét nem tesszük közzé