mostbet logo
100% 500$
ELSŐ BETÉTRE
IGRA150

Iron Man

A Playtech nyerőgépek népszerűsége kétségtelen – a fejlesztő játékgépei szinte minden online kaszinóban elérhetőek. A cég “chipje” a Marvel képregények felhasználása. A legendás Playtech játékok között az Iron Man nyerőgépek különleges helyet foglalnak el.

Vasember

Egy kultikus slot vonzereje

Az Iron Man és Iron Man 2, 3 online játékgépek a fegyverzseni Tony Stark történetén alapulnak. A főszereplő kalandjai egyetlen játékost sem hagynak közömbösen. A készülék öt tárcsát és 25 nyerővonalat tartalmaz. A felhasználó beállíthatja a tét nagyságát, elindíthat automatikus pörgetést, részt vehet a bónusz körökben. A játékmenet kiváló minőségű grafikával, különleges lehetőségekkel és nagylelkű nyereményekkel vonz.

Tervezés és felület

Az Iron Man nyerőgépben a grafika tökéletesen megvalósított világos játékszimbólumokkal egy részletes rajzon. A képek tematikus hangulatot közvetítenek, a felület kényelmes és egyszerű. A képernyő háttérkialakításában a fekete és a piros színek dominálnak, a fő szimbólumok a játékkártya, fegyverek, ikonok a főszereplővel.

Játékmenet Iron Man játékgépekben

A nyerőgép oroszosított és angol verziójában a játékmenet kezelése meglehetősen egyszerű. A minimális tét 0,01 kredit, a befizethető maximum 5 kredit soronként, melynek számát a felhasználó önállóan választja meg. Az “Információ” fül a nyeremények kiszámításának együtthatóiról és a játékszabályokról tartalmaz információkat. Az Auto-play elindítja a tárcsák automatikus forgását, Ön a maximális MaxBet tétet helyezheti el.

A slot nyereménykörei

Az Iron Man nyerőgépekkel játszani még érdekesebb a bónuszszintnek köszönhetően. A bónuszkör jelentése:

  1. A játék logójával ellátott szórás aktiválja a Rocket Attack kört.
  2. Az Iron Man slotokban rakétákat kell lelőni.
  3. Az egyértelmű találatért a felhasználó bónuszpontokat kap.
  4. A bónuszkörben a kifizetési arányok növelik a játékos nyereményét.

Egy másik bónuszszint 10 alkalommal indít ingyenes pörgetést. Az Iron Man 1,2 nyerőgépben, akárcsak az Iron Man 3 nyerőgép pörgetéseinél, három wild szimbólum elvesztése váltja ki a bónuszjátékot a főtétnél, kettős szorzóval és többjátékossal. Külön bónusz a vegyes kifizetés, amikor a főszereplő 2-5 képe megjelenik a pályán, a nyeremény 8, 30, 150, 750-szeresére nő. Nincs véletlenszerű kockázatos játék a slotban.

A Jackpot megszerzése

Az online kaszinók látogatói ingyen játszhatnak az Iron Man nyerőgépekkel, de a valódi pénzzel való játék izgalmasabb a progresszív jackpot jelenlétének köszönhetően:

  1. Négy lehetőség van a maximális nyeremény megszerzésére.
  2. A jackpot eléréséhez nagy téteket kell kötnie a vonalon.
  3. Válasszon ki hármat a javasolt 20 zárt négyzet közül.
  4. Ha a Vasember nyerőgépeken lévő képek egyeznek, a játékos megkapja a főnyereményt.

A nyeremény összege eléri a 8 millió dollárt. Négy szintű jackpot véletlenszerűen kerül kisorsolásra. A kiegészítő mezőben a négyzetek kiválasztása időben történik.
Játék képernyőképek

A slot szimbólumai a Marvel képregények témáját tükrözik, és a játék egy kártyapakli képeit is használja. Az Iron Man nyerőgép ingyenesen játszható, a valódi pénzes nyerőgép pedig magas esélyeket kínál. A nyereménykombinációk kártyákból történő kialakításához a tét 7-150-szeres szorzását kaphatja. Amikor megjelennek a fegyveres képek – 15, 50, 200 kredit. Ha megjelenik a képernyőn a milliárdos Tony Stark, a tét 25, 100, 500-szor megszorozódik, a főszereplő 8-tól 5000-ig kreditet ad.

Különleges tekercs ikonok

Az Iron Man nyerőgép speciális szimbólumai segítenek növelni a nyereményt az online kaszinóban. A játék logója scatterként szolgál, és 1, 3, 10, 100-as szorzót ad. Számos scatter aktivál ingyenes pörgetést. A főszereplő képei további összegeket hoznak. A vad szimbólum az Iron Man. A 2., 3., 4. tárcsán a szimbólum a szomszédos cellákra tágul, és garantált nyereményt ad.

A nyerőgép előnyei és előnyei

Az Iron Man játékgépek érdekes cselekményükkel, futurisztikus dizájnnal, kifogástalan grafikával vonzzák. A jackpot jelenléte, a bónusz körök, a vegyes nyeremények növelik a nyerőgép megtérülését. Minden részlet a legapróbb részletekig átgondolt – a kiváló minőségű grafikától a nyerő számítási rendszerig.
Áttekintés Következtetés

A Marvel képregények témája érdekli a szerencsejátékosokat. A Playtechnek sikerült létrehoznia egy nyerőgépet dinamikus történettel, egyedi szimbólumokkal, rakétatámadásokkal és négyszintű jackpottal. A fejlett funkciókkal és a nagyvonalú kifizetésekkel az Iron Man nyerőgépet lehetetlen elveszíteni!

Casino 2
Minden
Iron Man

Iron Man

Azteс Gold

Azteс Gold

ÉLŐ-KASINÓ 4
Crazy Time

Crazy Time

Monopoly Live

Monopoly Live

Lightning roulette

Lightning roulette

Mega Wheel

Mega Wheel

áttekintése

Írja meg a véleményét
E-mail címét nem tesszük közzé