mostbet logo

Bónuszok és promóciók a Mostbetnél

A Mostbet fogadóiroda több mint 12 éve ismert a szerencsejátékok és a sport előrejelzések piacán. Ez idő alatt nagy közönséget és jelentős számú rajongót gyűjtött össze szerte a világon. Különböző országok polgárai tudnak és akarnak jóslatokat tenni a sportolásról és a kaszinóban való játékról, mert egy online szerencsejáték-létesítmény kellemes bónuszokat kínál. A jutalomprogram tartalmazza a regisztrációhoz és az első befizetéshez járó üdvözlőajándékot, valamint bizonyos feltételek teljesítése esetén folyamatos jutalmakat.

bónusz

A Mostbet bónuszprogramja változatos és sok szép ajándékot tartalmaz. Ez az oka annak, hogy a világ minden tájáról érkező játékosok rendszeresen regisztrálnak az oldalra. A szerencsejáték szolgáltatás valóban kiterjedt, és sok kellemes érzelmet kelt a felhasználókban. Jelenleg több mint 30 sportág, több mint 3700 különböző típusú nyerőgép és egyéb szórakozás érhető el az oldalon. Sokukban további módok vannak mini-játékokkal. Ha szórakozni szeretne, regisztráljon egy számlát a Mostbet-en, válasszon egy tevékenységet magának, és kezdje el a fogadási pénzt kivenni. Ami a bónuszt illeti. Nem veheted el azonnal. A bónusz alapokat meg kell fogadni. Vannak bizonyos fogadási feltételek, amelyeket ajánlott elolvasni a hivatalos weboldal szabályai között.

A bónuszok típusai Mostbet

A bukméker meglehetősen nagylelkű különféle ösztönzőkkel, bónuszok formájában. Mindegyik helyesen két típusra osztható: kezdőknek és korábban regisztrált játékosoknak. Az első készpénz bónusz azonnal a regisztráció után kerül bemutatásra. Ez egy üdvözlő bónusz. Ez az első befizetés 125%-a, és 250 ingyenes pörgetés a kaszinójátékokban. Van néhány korlátozás. A játékszámla egyszeri 5 dolláros vagy nagyobb összegű feltöltésével szerezheti meg. vagy 2 euró.

Készlet

Az üdvözlő bónuszon kívül más típusú bónuszokat is kapnak a felhasználók.

Bónusz név Magyarázat
Hűségprogram. Bármely játékos részt vehet benne. A maximális nyeremény összege legfeljebb 50 dollár. Ez egy progresszív bónusz, amely a játékos aktivitásával együtt nő.
Ingyenes expressz fogadás biztosítás. Bónusz, amellyel akár 10 dollárt is kaphat, ha 7 eseményből csak 1 fogadást veszít.

 

Express Booster. A felhasználó 10%-kal többet kap, ha 4 vagy több eseményből álló munkamenetet nyer.

 

Bónusz az “Ismerősök meghívása” program alatt. Ez a legbőkezűbb ajándék, ami a baráti letét 40%-ának felel meg. Képzeld el, hogy sok új felhasználót hoztál, és mindenkitől ajándékot kapsz.

 

Születésnap a MostBet fogadótársasággal. A cég bátorít mindenkit, aki ezen a napon született, és úgy döntött, hogy a kaszinóban játszik, vagy más sportági jóslatot tesz.

 

40% bónusz a kuponra. Ha 3 vagy több eseményt játszanak a szelvényben, akkor a játékos 40%-kal megnövelt együtthatót kap, ami minden bizonnyal növeli a végső nyereséget.

 

Expressz bónusz

Az egyik legnépszerűbb bónusztípus az Express Booster. Ennek a promóciónak a lényege, hogy a játék végén 10%-kal növelje a nyereséget, a fő feltételtől függően. Ez az egy szelvényben részt vevő fogadások számából áll, és ebből legalább 4-nek kell lennie.

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a nagylelkű promócióra, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Regisztráljon a Mostbet szerencsejáték szolgáltatáson.
  2. Jelentkezzen be a webhelyre vagy a mobilalkalmazásba.
  3. Tegyen fogadást négy vagy több eseményre. Fontos, hogy a szorzó 1,2-től legyen. Ha az együttható alacsonyabb, akkor a tét nem számít. A bukméker mindig örömmel biztosítja eszközeit az előrejelzéshez, ráadásul 1,1-re emeli a szorzót, ha a tét összege nyerőnek bizonyul a játék végén.

Ennek a díjnak az a sajátossága, hogy nem kell rá fogadni. A kapott jutalmat 10% bónusz összegben a felhasználó bármikor elköltheti. Az Express booster kellemes meglepetés. Kinek nem tetszik a 10%-os nyereménynövekedés? Plusz a legegyszerűbb részvételi feltételek. Ha bármilyen kérdése van ezzel a bónusszal kapcsolatban, a technikai támogatási szolgáltatásban választ kaphat rájuk.

Ne feledkezzünk meg az olyan bónuszról, mint az expressz biztosítás. A játékos kártérítést kap, ha a 7 eseményből csak egy veszít el, miközben az együtthatónak legalább 1,7-nek kell lennie. A biztosítás 10 dolláros ingyenes fogadásból áll. Nem kell visszanyerni belőle a hasznot. Pozitív eredmény után a pénzeszközök levonhatók a kártyáról.

születésnapi bónusz

A Mostbet fogadóiroda örömmel kínál még egy születésnapi bónuszt. Az ajándékot a játékos jóváírja, ha születésnapján meglátogatta a szerencsejáték-létesítményt. A bónusz ingyenes fogadások fogadása az ünnepre. Felhalmozásuk feltételeit egyedileg határozzák meg. Mindenesetre minden születésnapot díjaznak.

Ez egy egyszeri bónusz. Csak azok a születésnapok örülnek a pénzdíjnak, akik legkorábban 30 nappal az akció előtt születtek. A promócióban való részvételhez elég sokat kell tenned:

  1. Regisztráljon a rendszerben.
  2. Jelentkezzen be az oldalra.
  3. Sportfogadásra 1000 dollár értékben fogadhat, és bármilyen más pénznemben is játszhat.

Még akkor is, ha a születésnapi bónusz egyszeri akció. Még mindig nagyon népszerű, mert a kifizetési összeg meglehetősen magas, és minden felhasználó számára egyedileg kerül meghatározásra.

Ennek a bónusznak az a sajátossága, hogy nem kell fogadni. A kapott anyagi ösztönző levonható a számlára, vagy más játékban felhasználható fogadásokra. Egy ilyen kellemes jutalom elnyerésének egyetlen feltétele, hogy összesen 1 dollárra fogadjon. A statisztikák szerint sok felhasználó már régóta értékeli ezt az ajánlatot, és többször is igénybe vette.

Szerencsés jegy lottó bónusz

A bukméker folyamatosan különféle promóciókkal és hatalmas nyereményekkel kedveskedik ügyfeleinek a versenyeken. Ezért már most bármely felhasználó részt vehet a Szerencsejegy akcióban. Mi a lényege? Sorsjegyet kell vásárolnia, és nem egyet, hanem egyszerre többet, mert minél több van, annál nagyobb az esély a végső nyeremény növelésére. Azokat a játékosokat, akiknek a sorsjegye nyereménynek bizonyult, értékes ajándékokkal látjuk el. Így például lehet autó, iPad, okostelefon, különféle pénznyeremények. Összesen a verseny eredménye szerint 30 nyertes lehet.

Megválaszoljuk a fő kérdést, hogy mi kell a lottójátékban való részvételhez. Valójában minden nagyon egyszerű, és a felhasználónak nem kell semmi komolyat tennie. Csak egy gyors regisztrációt kell tennie, ha még nem tette meg. Jelentkezzen be a Mostbet fogadóiroda portáljára. Ahhoz, hogy felvegye magát a promóció résztvevőinek listájára, aktiválnia kell a kaszinó webhelyén a „Részvétel” nevű speciális gombot, amely után azonnal fel kell töltenie játékszámláját.

Az elköltött összeg befizetésekor a játékos jegyeket kap. Számuk a betét összegétől függ. Például 100 dollárért. a rendszer 1 jegyet ad ki, és a számla 300 dollárral történő feltöltésével már 4 jegyhez juthat. A legtöbb pontot a számla 10 dollárral történő feltöltésével szerezheti meg. egyszer.

Hogyan kell használni a bónuszokat

Minden fogadóiroda meghatároz bizonyos feltételeket, amelyek mellett a játékos jogosulttá válik a bónuszra. Mint a Mostbet adminisztrációja. A bónusz olyan ajándék, amely csak a játékban és a fogadásban használható fel, bizonyos típusú jutalmak kivételével, mint például az Express Booster. Nézzük meg részletesen a bónusz felhasználásának szabályait, és hogy milyen követelmények vonatkoznak a játékosra. Ez kifejezetten azokra a bónuszokra vonatkozik, amelyeket az első és az azt követő befizetéseknél ítélnek oda, ugyanakkor az összes promóció feltételesen felosztható fogadásra, és nem.

a bónuszod

Az első típus bónuszokat tartalmaz:

A második típusú bónuszok:

Ha úgy dönt, hogy részt vesz a promócióban és bónuszt kap, teljesítenie kell a pénzfelvétel előírt feltételeit.

A bónusz törlése

A fogadóirodák kellemes bónuszokat osztanak ki, de bizonyos feltételeknek teljesülniük kell ahhoz, hogy megkapják. Így például az első befizetés jutalmának visszanyeréséhez a következő feltételeknek kell teljesülniük:

A hűségprogram keretében kapott jutalmak fogadási rendszere kissé eltér a főtől. Ez azokra a bónuszokra vonatkozik, amelyeket a játékos promóciókban való részvételért és exkluzív ajándékok átvételéért kap. De a probléma az, hogy a felhasználó érméket kap. Ez az intézményen belüli pénznem, amelyet bónuszpontokra váltanak. Sok kis, egyenként 100 dolláros ingyenes fogadásra beválthatók. vagy egy nagyot.

Ugyanígy tétet meg, ötszörös összegben, legalább 1,4-es együtthatóval 3 vagy több kimenetel esetén. A fogadóirodák folyamatosan új egyedi ajánlatokkal kedveskednek felhasználóinak, hogy részt vegyenek egy új promóciós játékban, vagy egyszerűen csak bizonyos műveleteket hajtsanak végre.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan lehetsz bónusz tulajdonos?
Hogyan lehet törölni a befizetési bónuszt?
Mennyi a minimális befizetés a Mostbetben?
Casino 2
Minden
Iron Man

Iron Man

Azteс Gold

Azteс Gold

ÉLŐ-KASINÓ 4
Crazy Time

Crazy Time

Monopoly Live

Monopoly Live

Lightning roulette

Lightning roulette

Mega Wheel

Mega Wheel

áttekintése

Írja meg a véleményét
E-mail címét nem tesszük közzé